slide plantmapping

Plantmapping

Plantmapping onderzoekt de planten van telers, vermeerderaars en veredelaars om te bepalen hoe de ontwikkeling van hun planten verloopt. Door het openen van kleine groeiknoppen kan Plantmapping met behulp van microscopische analyse, de ontwikkeling van de toekomstige bloemen in kaart brengen.

Kleine groeiknoppen bevatten een schat aan onzichtbare informatie: door het openen van kleine groeiknoppen en deze onder de microscoop te bestuderen wordt de ontwikkeling van de toekomstige bloemen zichtbaar.

 

 “Plantmapping beschrijft tot in het
kleinste detail de plantontwikkeling
van uw planten”
(Toon Melis)

 

 Telers krijgen door bloemonderzoek meer zekerheid over de kwaliteit en opbrengstpotentie van aan te kopen planten. Plantmapping kan ahv het onderzoek oogstprognoses maken. Samen met Uw teeltvoorlichter kunt u de juiste teeltmaatregelen genomen worden en kom je tot beter teelt technische inzichten.

Onze methode van bloemonderzoek kan op een breed scala aan gewassen worden toegepast.

www.plantmapping.com

 


 

Nova-Bioscan analyse

Deze eenvoudige analyse geeft de status van het bodemleven weer. Met een speciale microscooptechniek wordt detoestand van o.a. bacteriën, schimmels, protozoa en nematoden in de grond beoordeeld. Inmiddels is al +/- 12 jaar aan ervaring opgebouwd en zijn honderden analyse’s beoordeeld. De analyse is toepasbaar voor de bodem, compost, compostthee, bokashi, substraat enz.

Voor vragen klik hier!

 

 

 

Contactgegevens

HortiNova Groep B.V.
Postbus 41
5070 AA Udenhout

Kvk: 20111099
BTW: NL8122.69.068.B01
IBAN: NL93 RABO 0121 6249 35